Kompetanseutvikling2

Kurs:

Akkordkurs. 9. og 10. januar 2019. Gjøvik. Påmelding. Tlf. 46 93 70 75.

Tillitsvalgtopplæring: Datoer kommer! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Link til El og It Forbundets nettbaserte tillitsvalgtopplæring:

Oppfriskningskurs elektriker:

Modulkurs Jording(jording, elektroteknikk, regelverk og verifisering): Dette kurset planlegges satt opp høsten 2019 på Elverum VGS. Datoer kommer!

Det finnes støtteordninger for finansiering av kurset(kursavgift og lønn). For ytterligere informasjon, ta kontakt med EVU-Utvalget i Elektromontørenes Fagforening V/Bjørn Tore Fremgården. Tlf. 46 93 70 75.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sluttkontrollkurs/NEK 400 kurs:

Dersom noen ønsker dette. Vennligst ta kontakt med EVU-Utvalget i Fagforeningen.e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telekommunikasjonskurs:

For mer informasjon. Ta kontakt med EL og IT Forbundet ved Geir Ove Kulseth. Tlf. 97 87 19 43.

Mer info: www.elogit.no

Tekniske Seminarer:

Tekniske seminar: Sødorp Gjestegård Vinstra. Onsdag 23. juni 2018 kl. 15:30-18:00. Tema: El-billading ved Eaton AS.

Info: Bjørn Tore Fremgården. Tlf. 46 93 70 75.

EVU-Utvalget  i Elektromontørenes Fagforening v /Bjørn Tore Fremgården.

Kursønsker:

Etterutdanningsutvalget i Elektromontørenes fagforening holder på med kartlegging av kursønsker for de som jobber/tilhører Landsoverenskomsten LOK(i bedrift med tariffavtale).

Har du eller din klubb noen ønsker, gi oss beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh.

Bjørn Tore Fremgården

Etterutdanningsutvalget

Elektromontørenes Fagforening

Distrikt Hedmark og Oppland

e-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tlf. 46 93 70 75/40 23 08 64

LOK 2018-2020